Undersøgelse for husstøvmider

Vi kan foretage en undersøgelse for husstøvmider i din bolig eller virksomhedVi kan undersøge din bolig eller virksomhed for problemer med støvmider.

For at kunne trives kræver støvmider bl.a. et fugtigt miljø. Derfor indleder vi altid en undersøgelse for støvmider med en gennemgang af boligen eller virksomheden for problemer med fugt, inklusive elektroniske fugtmålinger. Ligeledes undersøger vi elektronisk den relative luftfugtighed i indeluften.

Kontakt os
Har du spørgsmål til vores undersøgelser for husstøvmider eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan Dit Indeklima kontaktes på tlf. 50 20 01 50. Du kan også skrive til os på info@dit-indeklima.dk.
Herefter udtager vi en eller flere støvprøver, der efterfølgende bliver analyserede på et akkrediteret laboratorium. Selv støvprøven tages ved hjælp af en særlig pumpe, der suger støvet (typisk støv, der har ligget i mere end 30 dage) ind i et særligt filter.

Et besøg inklusive gennemgang og fugtmålinger koster 2.450 kroner plus kørsel (se skemaet nedenfor), mens selve støvmidetesten koster 1.750 kroner ekstra pr. stk. Alle vores priser er inkl. moms. Vi sender normalt et skriftligt resultat af undersøgelsen indenfor 14 dage.

Vores priser for kørsel:
Vores priser for kørsel